FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG


Насловна > Најлон филтер кеса > Орев млеко торба > FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG - FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG
FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG, China FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG, Quality FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG manufacture by COX Filter Cloth.
Nylon Nut Milk Bag

Nylon Nut Milk Bag

Durable Nylon Nut Milk Filter Bag,Nut milk bag whole foods COX Filter Cloth offer Nylon Micron Filter Bag, PA Water Filter Bags, Nut Milk Mesh Filter Bag.
FDA Grade Nylon Nut Milk Filter Bag
product details:
Трајни и еднократно – Оваа торба е изградена од врвен квалитет најлон и може да се користи до бескрај.
STURDY ЦРТАЊЕ стринг – Е одлична за впива и чување сè во текот на користењето и е одлична за закачување.
заоблени агли – Одлична за чист проток на течности во садови, а се протегаат.
HIGH QUALITY FOOD GRADENo Risk Money Back Guarantee
1.Стринг или еластична вратот материјал за избраните, отворен врвот за лесно чистење.
2.Durable material: nylon micron monofilament filter mesh, it can be used many times.
3.Widly used in food applications:Use for making nut milk, sprouting, seed milk, Straining Green Juice, Making Nut Cheese,
4.Net miLk bags’ големина:most popular size is 12x 12″, 12″ x 10″.
облик: квадрат или круг дното, обично круг дното е повеќе насочен за корисниците.
Пакување може да се изменуваат,обично го користат поли торба за пакување.
5.OEM Brank билет, Брошура се добредојдени.
6.Filtraion rate from 25, 50, 80, 100, 150, 200, 500, 800, 1000микрони
7.Лесно да се чисти. Just put empty nut, veggie or fruit pulp into another bag or container and wash the bag completely under running warm water. Hang to air dry.
8. високо ефикасност, има елаборат дизајн и подобра издржливост.

 

FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG Tags : , , ,

Post reviews of FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG
 

what micron is a seed milk filter bagфильтры из номекса стиратьวิธีทำความสะอาดถุงกรองไนล่อน