изложби & саеми

EXHIBITIONS & TRADE SHOWS


течност филтер технологија

април 2, 2016 – април 4, 2016 Пекинг 2016 Кинески затворено за вентилација, Air Purification and Cleaning Technology and Equipment Exhibition AVAI China 2015 2015/08/18 – 2015/08/20 8-ми Меѓународен Гуангжу ладење на, Климатик, вентилација & Клима-Подобрување на саем 2015  

 

течност филтер технологија