NMO100P3S


Насловна > Најлон филтер кеса > NMO100P3S - NMO100P3S
NMO100P3S, China NMO100P3S, Quality NMO100P3S manufacture by COX Filter Cloth.
Catalogue[HIDDEN]

NMO100P3S    

Податоци NMO100P3S  NMO100P3S

NMO100P3S

SKU: NMO90P3S
Минимална количина: 25
големина: големина 3 (4×7)
материјал: Најлон микрон филтер Платно Mesh
микрон рејтинг: 90 (100)
стил: метален прстен
прстен материјал: челик

100 micron nylon filter bagspentair liquid filter bags100 микрон филтер кеса1 микрон филтер кеса апсолутна1/2 микрон филтер кеса5 микрон течност филтер вреќиполипропилен филтер кеса материјал3 микрон филтер кесатечност филтер вреќи Кина5 микрон течност филтер вреќи0.5 микрон филтер кеса150 микрон филтер кеса200 микрон филтер кеса 2 pack1 Микрон полиестер филтер кеса75 микрон филтер кесаliquid filter bag sizes1 мрежа микрон филтер кесаaccufit welded liquid filter bag120 микрон филтер кесаАквариум шахта филтер кесичкиГолемина на аквариум филтер чорап2 микрон филтер кеса50 микрон филтер кеса0.1 микрон филтер кесаполиестер филтер кесамикрон филтер кесички nz400 мрежа микрон филтер кеса1 micron liquid filter bag100 најлон микрон филтер кеса10 најлон микрон филтер кеса

Токму ткиво да се обезбеди точни филтрирање (апсолутна отценети торби), ова монофиламент мрежа издржува температури до 325 F. This filter bag is rated at 90 микрони, but it can be interchangeably used as a 100 micron filter.NMO100P3S NMO100P3SSS NMO100P3SSSA NMO100P3SSSAC NMO100P3SSSAH NMO100P3SAC NMO100P3SAH NMO-100-P3S-SS NMO-100-P3S-SS-A NMO-100-P3S-SS-A-C NMO-100-P3S-SS-A-H NMO-100-P3S-A-C NMO-100-P3S-A-H BNMO100P3S BNMO100P3SSS BNMO100P3SSSA BNMO100P3SSSAC BNMO100P3SSSAH BNMO100P3SAC BNMO100P3SAH BNMO-100-P3S-SS BNMO-100-P3S-SS-A BNMO-100-P3S-SS-A-C BNMO-100-P3S-SS-A-H BNMO-100-P3S-A-C BNMO-100-P3S-A-H NM0100P3S NM0100P3SSS NM0100P3SSSA NM0100P3SSSAC NM0100P3SSSAH NM0100P3SAC NM0100P3SAH NM0-100-P3S-SS NM0-100-P3S-SS-A NM0-100-P3S-SS-A-C NM0-100-P3S-SS-A-H NM0-100-P3S-A-C NM0-100-P3S-A-H BNM0100P3S BNM0100P3SSS BNM0100P3SSSA BNM0100P3SSSAC BNM0100P3SSSAH BNM0100P3SAC BNM0100P3SAH BNM0-100-P3S-SS BNM0-100-P3S-SS-A BNM0-100-P3S-SS-A-C BNM0-100-P3S-SS-A-H BNM0-100-P3S-A-C BNM0-100-P3S-A-H BNMO100P3SWE BNMO100P3S NMO90P3S NMO90P3SA NMO-90-P-3-S

NMO-100P5-PNMO-125P5PNMO10P1PNMO50P6SNMO-25P5SNMO-150-P2-SNMO-25P5-PNMO-100-P5-SNMO-150P1-SNMO150P3SSNMO200P4SSNMO-125P6-SSNMO-200P4PNMO-75-P3-SSNMO-5P4SNMO-100P1-PNMO-25P1SSNMO-75-P1-SSNMO-50P1SNMO50P3SSNMO-100P3SNMO-125P5-SSNMO-20-P3-SSNMO-5-P3-SNMO-100P1PNMO-50-P4-PNMO-125P1-SNMO5P6PNMO-200P1-PNMO-150P3SSNMO125P6SNMO-10P5-SSNMO-25P6-SSNMO1P1SSNMO-125P1SNMO-200P3SNMO-75P3PNMO-25P3SNMO-75P6-SSNMO50P4P

NMO100P3S Tags :

Post reviews of NMO100P3S