NMO10P4P


Home > Nylon Filter Bag > NMO10P4P - NMO10P4P
NMO10P4P, China NMO10P4P, Quality NMO10P4P manufacture by COX Filter Cloth.
Catalogue[HIDDEN]

NMO10P4P    

Податоци NMO10P4P  NMO10P4P

NMO10P4P

SKU: NMO10P4P
Минимална количина за: 25
големина: големина 4 (4×12)
материјал: Најлон микрон филтер Платно Mesh
микрон рејтинг: 10
стил: пластични прстен
прстен материјал: полипропилен

25 најлон микрон филтер кеса75 микрон филтер кесаАквариум филтер чорап ukнајлон мрежа филтер кесички Велика Британијаliquid filter bag manufacturers90 микрон филтер кесаполиестер чувствува филтер кесиалтернатива аквариум филтер чорапполиестер мрежа филтер кесички200 микрон филтер кеса 2 pack30 микрон филтер кесаhs code for polyester filter bag100 micron filter bag uk400 микрон филтер кесаполипропилен филтер кеса материјал800 микрон филтер кеса10 најлон микрон филтер кеса5 micron polyester filter bags1 микрон филтер за масло торбаАквариум филтер чорап микрониаквариум шахта филтер кесички40 микрон филтер кесанајлон филтер чај торба25 микрон филтер кеса – чорап0.1 микрон филтер кесаaquarium filter bag holderАквариум филтер кесички Велика Британија1 микрони полиестер филтер кеса1 micron filter bag waterнајлон пијалак кофа филтер кеса

Токму ткиво да се обезбеди точни филтрирање (апсолутна отценети торби), ова монофиламент мрежа издржува температури до 325 F.NMO10P4P NMO-10-P4P NMO10P4PS NMO-10-P4P-S NMO10P4PA NMO-10-P4P-A BNMO10P4P BNMO-10-P4P BNMO10P4PS BNMO-10-P4P-S BNMO10P4PA BNMO-10-P4P-A NM010P4P NM0-10-P4P NM010P4PS NM0-10-P4P-S NM010P4PA NM0-10-P4P-A BNM010P4P BNM0-10-P4P BNM010P4PS BNM0-10-P4P-S BNM010P4PA BNM0-10-P4P-A BNMO10P4PWE BNMO10P4P

NMO-20-P1-PNMO-125-P2-ССNMO-25-P5-PNMO-125P2-SNMO50P5PNMO-25P4-SNMO20P1SNMO-25-P6-PNMO-100P1-PNMO-25P1-SNMO-5P4-SNMO75P4SSNMO125P3PNMO-P4-P-125NMO-75P5-SNMO-1P2SNMO-75P6-SSNMO-100-P1-SNMO-5P2-SNMO-50P5-PNMO-20P1SNMO-200-P3-PNMO-10P3-SSNMO-100P6-SNMO-75-P1-PNMO-125P6SNMO-150P3-SNMO-150P3SSNMO-125P1-SNMO-10P4-SNMO-10-P6-PNMO-50P4-SNMO-75P4-SSNMO-150P5SNMO-5-P6-SNMO-20-P2-PNMO-150P4-SNMO-200P3-SNMO-125P6SSNMO-75P6-P

NMO10P4P Tags :

Post reviews of NMO10P4P