PES3RP2P


Home > Slime Bag > PES3RP2P - PES3RP2P
PES3RP2P, China PES3RP2P, Quality PES3RP2P manufacture by COX Filter Cloth.

Филтрација на вода | вреќасти филтри | Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8& Quot; D. X 40"L, 3 микрон, Plastic Flange -Pkg 50 – pkg Количина 50 | B1125362

Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8"D. X 40"L, 3 микрон, Plastic Flange -Pkg 50 – pkg Количина 50

Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8″ден. X 40″L, 3 микрон, Plastic Flange Top -Pkg Qty 50Constructed using 100% синтетички влакна во полиестер. Правилна комбинација на дијаметар влакна,тежина и дебелина резултира со економски длабочина филтер media.To намали миграцијата влакна Полиестер кеси се исчадени .

PES3RP2P

Податоци Филтрација на вода | вреќасти филтри | Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8& Quot; D. X 40"L, 3 микрон, Plastic Flange -Pkg  50 - pkg Количина 50 | B1125362    Филтрација на вода | вреќасти филтри | Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8& Quot; D. X 40"L, 3 микрон, Plastic Flange -Pkg  50 - pkg Количина 50 | B1125362 - COX филтер Техника

Спецификација на производот:

ДОЛЖИНА INCHES40
дИЈАМЕТАР INCHES8
ТИППораби Течни торба филтер
ТОРБА ЗА ИЗГРАДБАполиестер Фелт
ТЕЖИНА Д-Р0.17
ПАКЕТ КОЛИЧИНА50
BRANDCOX филтер Техника
ПРОИЗВОДИТЕЛ дел бројPES3RP2P
микрони3
ВКЛУЧУВАНе рачка
RING ИЗГРАДБАPlastic Flange Top

40 микрон филтер кесатечност филтер кесички Канаданајлон торба филтер медиуми5 најлон микрон филтер кесамикрон филтер лепенка кесиАквариум филтер кесички микрони800 микрон филтер кеса200 најлон микрон филтер кесатечност филтер кесички uki micron filter bag100 најлон микрон филтер кеса10 најлон микрон филтер кеса400 микрони решетката филтер кесаpentair liquid filter bags50 микрон филтер кеса500 микрон филтер кесастр филтер кесички10 најлон микрон филтер кесамикрон филтер кесички аквариум180 микрон филтер кеса4 инчи Аквариум филтер чорап120 микрон филтер кеса150 микрон филтер кеса300 микрон филтер медиуми торба5 микрон течност филтер кесички1 микрони апсолутна филтер кесичкитечност торба пресметка филтер дизајнjet 5 микрон филтер кесаaccufit welded liquid filter bagмал аквариум филтер кесички

Пораби Течни торба филтер, полиестер Фелт, 8"D. X 40"L, 3 микрон, Plastic Flange -Pkg 50 – pkg Количина 50

PP-200P2-SPE25P1SPP-125-P4-SPP-200P1SS-PP-10P5-SNMO-20P2PPP-75P4SS-SS5P2SSPE75P5PPE-75P2-SPE-10P1SPE-1P6-SNMO-50-P6-PNMO-100P3SS-PP-10P4-PNMO20P5SPE-75P4PPE100P6SPE150P3PSS-10P1SPP25P4SSSS-200-P1-SS-SS20P2SPE-75-P6-PPP-100-P4-PSS200P1SSPP-200P2SS-NMO-50P5-SNMO-25P4-PSS-25P2-SS-PE5P1SNMO10P3PPP-1-P5-SNMO-1-P5-PPE-20-P5-SS-PE-75-P4-PNMO100P5PPP-5P2PPE10P4SNMO-125P5-SS-

PES3RP2P

Post reviews of PES3RP2P