FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG


Home > Najloni Filter Bag > Nut Bag Milk > FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG - FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG
FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG, China FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG, Quality FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG manufacture by COX Filter Cloth.
Najloni Nut Bag Milk

Najloni Nut Bag Milk

Durable Nylon Nut Milk Filter Bag,Nut milk bag whole foods COX Filter Cloth offer Nylon Micron Filter Bag, PA Filter Water çanta, Nut Milk Mesh Filter Bag.
FDA Grade Nylon Nut Milk Filter Bag
product details:
ARTIKULL dhe reusable – Kjo qese është e ndërtuar nga najloni të cilësisë premium dhe mund të përdoret pa fund.
Guximshëm DRAW STRING – Është e madhe për njomje dhe duke mbajtur gjithçka brenda gjatë përdorimit dhe është e madhe për të varur.
qoshe të rrumbullakosura – E madhe për një rrjedhë të çiltër të lëngjeve në kontejnerë, ndërsa lodhje.
HIGH QUALITY FOOD GRADENo Risk Money Back Guarantee
1.String ose material elastik qafë për të zgjedhur, lartë e hapur për pastrimin e lehtë.
2.Durable material: nylon micron monofilament filter mesh, it can be used many times.
3.Widly used in food applications:Use for making nut milk, sprouting, seed milk, Straining Green Juice, Making Nut Cheese,
4.Net miLk bags’ madhësi:most popular size is 12x 12″, 12″ x 10″.
formë: katrore ose e rrumbullakët në fund, zakonisht e rrumbullakët fund është më e preferojnë për klientët.
Paketimi mund të personalizohet,zakonisht përdorin qese poli për paketim.
5.OEM brank biletë, Broshura janë të mirëpritur.
6.Filtraion rate from 25, 50, 80, 100, 150, 200, 500, 800, 1000mikronë
7.Lehtë për të pastruar. Just put empty nut, veggie or fruit pulp into another bag or container and wash the bag completely under running warm water. Hang to air dry.
8. Highly efikasitetit, ka një dizajn përpunuar dhe qëndrueshmëri më të mirë.

 

FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG Tags : , , ,

Post reviews of FOOD GRADE NYLON NUT MILK BAG
 

what micron is a seed milk filter bagфильтры из номекса стиратьวิธีทำความสะอาดถุงกรองไนล่อน