NYLON FILTER BAG


Home > Najloni Filter Bag > NYLON FILTER BAG - NYLON FILTER BAG
NYLON FILTER BAG, China NYLON FILTER BAG, Quality NYLON FILTER BAG manufacture by COX Filter Cloth.

Nylon Filter çantaNylon Filter çantaNylon Filter çanta fletë të dhënave
Cox Metrazhe Filter najlon Filter çanta janë ndërtuar duke përdorur një leckë të endura pa filtër. Nëse mjedisin tuaj të veçantë kërkon një rrjetë të vetme hollë që ofron forcë të shkëlqyer pa migrimin fibra, ose një endura rrjetë multi-fillesë projektuar për kosto të ulët, çanta e disponueshme, ne kemi mbuluar nevojat tuaja.
qese najloni Filter është mbështetur nga një shportë metalike brenda në brenda filtrimit qese sistemit. Rrjedha fluide pas filtruar nga qese, kështu papastërtia është zbuluar në filter qese.
PA ofertë qese Filter përmirësuar karakteristikat heqjen dhe përmirësuar forcën dhe qëndrueshmëri. Çdo fije e hollë në endje ka qenë extruded me një diametër të qëndrueshme fije, duke bërë të mundur strukturën e filtrimit për të ofruar hapje saktë pore.
qese e vogël filter lëngshme filtër mund të sasi të madhe të liquid.The sipërfaqe e lëmuar e një monofilament është pastruar lehtësisht. Modeli endje siguron një rënie e presionit të ulët dhe si pasojë një flow.The sistemi pandërprerë filter mund të vazhdoni të përdorni pas ndryshimit të filter qese.
karakteristika
Normalisht materiale poliestër filter qese në dispozicion nga 35micron, 50mikron, 75mikron, 100mikron, 150mikron, 200mikron
çanta rrjetë poliestër japin forcë shtesë dhe rezistenca konsumuarit
Materialet rrjetë Precision prodhojë rezultate të parashikueshme për performancë të qëndrueshme
Ofruar në madhësi standarde dhe me porosi për të siguruar një përshtatje të përsosur për aplikimet standarde dhe unike
plastik, çeliku të karbonit, qafën material çelik dispozicion.
qese Sizes
1: 7"X 16" (17.78 x 40.65 cm)
2: 7"X 32" (17.78 x 80 cm)
3: 4"x 8 1/4" (10.16 x 20.96 cm)
4: 4"X 14" (10.16 x 35 cm)
5: 6 7/8"X 34" (17.46 x 86.36 cm)
6: 6 7/8"x 16 1/2" (17.46 x 41.91 cm)
7: 5 1/2"X 16" (13.97 x 40.64 cm)
8: 5 1/2"X 22" (13.97 x 55.88 cm)
9: 5 1/2"X 33" (13.97 x 83.82 cm)

NYLON FILTER BAG Tags :

Post reviews of NYLON FILTER BAG
 

9 2 x 8 7 qese cm