НМО100П3С


Home > Најлон филтер баг > NMO100P3S - NMO100P3S
НМО100П3С, China NMO100P3S, Quality NMO100P3S manufacture by COX Filter Cloth.
Catalogue[HIDDEN]

НМО100П3С    

лист НМО100П3С  НМО100П3С

НМО100П3С

Шифра: NMO90P3S
Минимална количина: 25
величина: величина 3 (4×7)
Материјал: Микрон најлон филтер плетиво тканина
микрон Оцењивање: 90 (100)
стил: метални прстен
прстен Материјал: челик

100 micron nylon filter bagspentair liquid filter bags100 микронски филтер кеса1 микрон абсолутни филтер кеса1/2 микронски филтер кеса5 микрона ликуид филтер кесеполипропилен Филтер кеса материјал3 микронски филтер кесаликуид филтер кесе Кина5 микрона ликуид филтер кесе0.5 микронски филтер кеса150 микронски филтер кеса200 микронски филтер кеса 2 pack1 микрон полиестер Филтер кеса75 микронски филтер кесаliquid filter bag sizes1 микрон мрежа Филтер кесаaccufit welded liquid filter bag120 микронски филтер кесаакваријум картер филтер кесеакваријум филтера чарапа величина2 микронски филтер кеса50 микронски филтер кеса0.1 микронски филтер кесаполиестер Филтер кесафилтер микрон кеса НЗ400 микрон мрежа Филтер кеса1 micron liquid filter bag100 микрон најлон кеса Филтер10 микрон најлон кеса Филтер

Управо ткани да обезбеди прецизну филтрација (апсолутни ратед кесе), ово монофили мрежа издржава температуре до 325 П. This filter bag is rated at 90 микрона, but it can be interchangeably used as a 100 micron filter.NMO100P3S NMO100P3SSS NMO100P3SSSA NMO100P3SSSAC NMO100P3SSSAH NMO100P3SAC NMO100P3SAH NMO-100-P3S-SS NMO-100-P3S-SS-A NMO-100-P3S-SS-A-C NMO-100-P3S-SS-A-H NMO-100-P3S-A-C NMO-100-P3S-A-H BNMO100P3S BNMO100P3SSS BNMO100P3SSSA BNMO100P3SSSAC BNMO100P3SSSAH BNMO100P3SAC BNMO100P3SAH BNMO-100-P3S-SS BNMO-100-P3S-SS-A BNMO-100-P3S-SS-A-C BNMO-100-P3S-SS-A-H BNMO-100-P3S-A-C BNMO-100-P3S-A-H NM0100P3S NM0100P3SSS NM0100P3SSSA NM0100P3SSSAC NM0100P3SSSAH NM0100P3SAC NM0100P3SAH NM0-100-P3S-SS NM0-100-P3S-SS-A NM0-100-P3S-SS-A-C NM0-100-P3S-SS-A-H NM0-100-P3S-A-C NM0-100-P3S-A-H BNM0100P3S BNM0100P3SSS BNM0100P3SSSA BNM0100P3SSSAC BNM0100P3SSSAH BNM0100P3SAC BNM0100P3SAH BNM0-100-P3S-SS BNM0-100-P3S-SS-A BNM0-100-P3S-SS-A-C BNM0-100-P3S-SS-A-H BNM0-100-P3S-A-C BNM0-100-P3S-A-H BNMO100P3SWE BNMO100P3S NMO90P3S NMO90P3SA NMO-90-P-3-S

NMO-100P5-PНМО-125П5ПНМО10П1ПНМО50П6СNMO-25P5SNMO-150-P2-SNMO-25P5-PNMO-100-P5-SNMO-150P1-SNMO150P3SSНМО200П4ССНМО-125П6-ССNMO-200P4PNMO-75-P3-SSNMO-5P4SNMO-100P1-PNMO-25P1SSNMO-75-P1-SSНМО-50П1СНМО50П3ССNMO-100P3SНМО-125П5-ССНМО-20-П3-ССNMO-5-P3-SНМО-100П1ПNMO-50-P4-PNMO-125P1-SНМО5П6ПNMO-200P1-PNMO-150P3SSNMO125P6SNMO-10P5-SSНМО-25П6-ССNMO1P1SSNMO-125P1SНМО-200П3СНМО-75П3ПNMO-25P3SНМО-75П6-ССNMO50P4P

NMO100P3S Tags :

Post reviews of NMO100P3S