NMO800P1P


Home > Најлон филтер баг > NMO800P1P - NMO800P1P
NMO800P1P, China NMO800P1P, Quality NMO800P1P manufacture by COX Filter Cloth.
Catalogue[HIDDEN]

NMO800P1P    

лист NMO800P1P  NMO800P1P

NMO800P1P

Шифра: NMO800P1P
Минимална количина: 25
величина: величина 1 (7×14)
Материјал: Микрон најлон филтер плетиво тканина
микрон Оцењивање: 800
стил: Plastic Ring
прстен Материјал: полипропилен

10 микрон најлон кеса Филтер1 микрон абсолутни филтер кеса2 микронски филтер кесаliquid filter bag manufacturersакваријум картер филтер кеселикуид филтер кесе ук220 микрон пирамида Филтер кесаакваријум филтера чарапа величинаакваријум филтера медија кесе ук1 микронски филтер за прашину торбаreusable aquarium filter bagsакваријум филтера чарапа алтернатива5 микронски филтер кеса1 micron filter bag for dust collector5 micron polyester filter bagsакваријум филтера чарапа микрона800 микронски филтер кеса5 микрон полиестер Филтер кеса200 микронски филтер кесастр филтер кесе100 микрон најлон кеса Филтер25 микронски филтер кесаторба филтера Еатон 5 микронbig horn 1 микронски филтер кеса100 micron nylon filter bags50 микрон најлон кеса Филтер1 micron liquid filter bagфилтер микрон кеса1 микронски филтер кесанајлон филтера торба

Управо ткани да обезбеди прецизну филтрација (апсолутни ратед кесе), ово монофили мрежа издржава температуре до 325 П. NMO800P1P NMO-800-P1P NMO800P1PS NMO-800-P1P-S NMO800P1PA NMO-800-P1P-A BNMO800P1P BNMO-800-P1P BNMO800P1PS BNMO-800-P1P-S BNMO800P1PA BNMO-800-P1P-A NM0800P1P NM0-800-P1P NM0800P1PS NM0-800-P1P-S NM0800P1PA NM0-800-P1P-A BNM0800P1P BNM0-800-P1P BNM0800P1PS BNM0-800-P1P-S BNM0800P1PA BNM0-800-P1P-A BNMO800P1PWE BNMO800P1P

НМО-200П3-ССNMO-1P1SНМО1П4СНМО200П4ССНМО100П6СNMO-125P1PNMO5P5PNMO-10-P4-PNMO20P4SSНМО125П6ССNMO-10P3-SSНМО-1П3-П,НМО-5П2-МNMO200P6SНМО25П3ПНМО50П6СНМО-200-П2-СНМО150П4СНМО-5П6-МNMO-125P1SНМО50П2ССНМО-100П1ПНМО-10П2ССNMO-200P6-SНМО-20П4-П,НМО-125-П2-ССНМО75П3ССNMO-20P1-PNMO-5-P3-PNMO-5P3SНМО-125-П3-СНМО-100П2ССНМО-50-П5-ПNMO-5P5SSНМО100П4ПNMO-100-P5-SНМО-75П2СNMO125P5PНМО-10-П2-ПNMO-75-P1-SS

NMO800P1P Tags :

Post reviews of NMO800P1P